Hakkımızda
1983 Yılı Tarihinden itibaren Kara Nakliye konusunda faaliyet gösteren firmamız,Hizmette Kalite ve Müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.
Öncelikli hedefi,Siz Müşterilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda en uygun ve güvenli Nakliye çözümlerini geliştirerek sizleri yalnızca rekabete konsantre etmektir.

Karşılaşılabilecek riskler göz önüne alınarak,yapılan tüm nakliye hizmetlerimiz riskin yok edilmesi amacı ile Tam kapsamlı sigorta ile teminat altına alınmıştır.Bizim için müşterilerimizin başarısı esas noktadır.Bu amaç için Müşterilerimizin her konuda yanında olmak görevimizdir..

METİN NAKLİYAT çalışma hayatı boyunca dinamik,genç ve donanımlı ekibi ile müşterilerine tam zamanlı ve doğru hizmet felsefesi ile servis ve hizmet vermektedir.
Firmamıza göstereceğiniz ilginin.müşterek çalışmamıza vesile olması dileği ile çalışmalarınızda başarılar diler saygılar sunarız..
Metin Nakliyat
Adres: Egemenlik Mh. 6108 Sk. No:51/61 Işıkkent / İZMİR
Tel: + 0232 436 41 08-09-10(3 Hat)
Fax: + 0 232 436 44 93
Copyright @2012 METİN NAKLİYAT I All Rights Reserved                                                                                                         İzmir Web Tasarım Firması